Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

válasz SeaShark #64 üzenetére

Szia SeaShark

Én egy d-link 313-nas-t használok nagy megelégedéssel. Torrentezek vele megy éjjel nappal, de ftp-ként is kipróbáltam már, és média szerverként is kiváló kis ketyere. Evvel a routerrel nagyon jól összedolgoznak. Természetesen fel kell okosítani a d-linket de erre ott van a webian, egy kis linux nem kell megijedni kiválóan elmagyarázzák hogy kell telepíteni és használni [link]. Hajrá :)

Kami11: Hát nem bírtam tovább, és beszereztem az usb-s adaptert :DDD nagyon jó kiváló jelerősséget érek el vele most már mindenhol, nem is hittem volna hogy ez a kis usb ekkora teljesítményre képes. Hát azért a linksys szégyelheti magát, mert ezek szerint a pci-os adapterei nem sokat érnek, és azok a drágábbak, de nem jobbak. Most már egy elégedett vásárló lettem én is. Tehát nyugodtan vegyetek ilyen routert nem fogtok benne csalódni, de csak usb-s adaptert szabad hozzá venni :K . Tudom nem egy olcsó darab de minden igényt kielégít, én minden nyavalyáját leteszteltem, beállítottam és nekem bevált.

Új hozzászólás Aktív témák