Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Szia SeaShark
Én egy d-link 313-nas-t használok nagy megelégedéssel. Torrentezek vele megy éjjel nappal, de ftp-ként is kipróbáltam már, és média szerverként is kiváló kis ketyere. Evvel a routerrel nagyon jól összedolgoznak. Természetesen fel kell okosítani a d-linket de erre ott van a webian, egy kis linux nem kell megijedni kiválóan elmagyarázzák hogy kell telepíteni és használni [link]. Hajrá

Kami11: Hát nem bírtam tovább, és beszereztem az usb-s adaptert
nagyon jó kiváló jelerősséget érek el vele most már mindenhol, nem is hittem volna hogy ez a kis usb ekkora teljesítményre képes. Hát azért a linksys szégyelheti magát, mert ezek szerint a pci-os adapterei nem sokat érnek, és azok a drágábbak, de nem jobbak. Most már egy elégedett vásárló lettem én is. Tehát nyugodtan vegyetek ilyen routert nem fogtok benne csalódni, de csak usb-s adaptert szabad hozzá venni
. Tudom nem egy olcsó darab de minden igényt kielégít, én minden nyavalyáját leteszteltem, beállítottam és nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Yettel topik
- Raspberry Pi
- Hobby rádiós topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nagyon jó kiváló jelerősséget érek el vele most már mindenhol, nem is hittem volna hogy ez a kis usb ekkora teljesítményre képes. Hát azért a linksys szégyelheti magát, mert ezek szerint a pci-os adapterei nem sokat érnek, és azok a drágábbak, de nem jobbak. Most már egy elégedett vásárló lettem én is. Tehát nyugodtan vegyetek ilyen routert nem fogtok benne csalódni, de csak usb-s adaptert szabad hozzá venni
. Tudom nem egy olcsó darab de minden igényt kielégít, én minden nyavalyáját leteszteltem, beállítottam és nekem bevált.