Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Ennek örülök kami11, de azt jó lenne tudni hogy milyen távolságból vannak ezek a kiemelkedő értékek, hány szobával odébb?, vagy kis távolságból?, papír falon keresztül?, esetleg emeleten vagy kint a házból? Mivel asus topikot nem akarom szétoffolni ezért itt kérdezem, nekem nem a mobil vevőm van mert fix asztali gépbe lett rakva, ezért döntöttem a pci-os kártya mellett. Lehet kár volt ez a usb-s dolognak van valami hosszabítója ezek szerint ami gondolom pár méter, és így sikerült elérni a jó és stabil jelszintet hát gratulálok
. Egyébként szuper a router közvetlen közelből kiváló jelszint van, az a adapterrel ha kiviszem a szobámból a felére leesik, és nem tud kapcsolatot teremteni. Pedig ez csak egy válaszfal tégla ami nem vastag kb 14cm. És ez nem egyedi eset, ismerősömnél is ezt a dolog történt, ő is ilyet vett router és pci-os adapter szintén zenész. Egy szobával odébb nála is semmi jelerősség, el is adta a fenébe én még harcolok vele
ahogy leírtam a másik topikba így tudtam életet lehelni belé. Gondoltam én, hogy nálam lehet a gond vastag fal sok vasbeton, sok működő idegen hálózat mert az is van, de hogy másnál is ez az anomália van az már nem oké. Legalább valakinek működik ez jó. Azért válaszodat várom a fent kérdezett kérdésekre köszi.Razer
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Egyébként szuper a router közvetlen közelből kiváló jelszint van, az a adapterrel ha kiviszem a szobámból a felére leesik, és nem tud kapcsolatot teremteni. Pedig ez csak egy válaszfal tégla ami nem vastag kb 14cm. És ez nem egyedi eset, ismerősömnél is ezt a dolog történt, ő is ilyet vett router és pci-os adapter szintén zenész. Egy szobával odébb nála is semmi jelerősség, el is adta a fenébe én még harcolok vele
ahogy leírtam a másik topikba így tudtam életet lehelni belé. Gondoltam én, hogy nálam lehet a gond vastag fal sok vasbeton, sok működő idegen hálózat mert az is van, de hogy másnál is ez az anomália van az már nem oké. Legalább valakinek működik ez jó. Azért válaszodat várom a fent kérdezett kérdésekre köszi.