Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kami11

őstag

válasz Razermazer #61 üzenetére

Szia!

Egy kétszintes családi házban lakom, mely szilikátból épült, a válaszfalak is szintén ebből az építőanyagból készültek, melynek vastagsága 40cm.
    A router a ház szélső szobájában van elhelyezve egy szekrényben/szekrényen.
    A vevő tőle 7m-re található, egy üveges ajtó és az említett 40cm-es szilikát fal van közöttük.
    Ezen anyagokon és távolságon keresztül értem el a leírt sebességet.
    Meg kell még említenem, hogy a földszinten (kazánház) ahol a régebbi routeremmel -D-Link DIR-635- nem volt jel, még a hálózatot sem találtam meg, ott most ha nem is simán, de tudok netezni a telefonommal is, wifin keresztül. A távolság kb. 10m és itt vasbeton gerendát és betonkefnit kell áthidalnia az eszközöknek.
    A beüzemelés után egy G-s laptoppal "bejártam" a házat és mindenhol jó, vagy a legrosszabb esetben közepes volt a jelszint, kivétel nélkül tudtam netezni a házban bárhol. Kivétel a fentebb említett kazánház, ahol a jelszint már nagyon leesett és végül meg is szakadt a net. Itt a telefonnal is forogni kell, valamint a mennyezet felé emelni, hogy tudjam használni, de műxik és itt amúgy sem sűrűn szörfözöm! :))
    A házon kívül még nem próbáltam, de majd ha időm és az időjárás is engedi teszek egy próbát.
    A kártya és az USB-s adapter között én is sokat "őrlődtem", de aztán az adapter "mobilizálhatósága" miatt ez maradt és amint látom nem is döntöttem rosszul.
    Igen, jár hozzá egy hosszabbító aljzat, amivel 2m-es sugarú körben bárhová elhelyezhető.
    Remélem minden kérdésedet kielégítettem, ha még valami felmerülne kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok!

Új hozzászólás Aktív témák