Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokkantas
senior tag
Nevetséges az ami a BG-n folyik... A horda az esetek 98%-ában nyer. Miért annyira szar az ally? Leszámítva az, hogy csapatként nem tudnak játszani.
-
Kokkantas
senior tag
Rugónak tud valaki jó addonokat?
-
Kokkantas
senior tag
Valankinek erre valami ötlet, hogy miért írja ki?
-
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Az egyik karimnál van egy olyan problémám, hogy a chat-en megjelenő linkeket nem tudom megnyitni, sőt semmit sem, rákattintanék a player nevére, hogy írjak neki, de semmi nem történik, a WTF könyvtárat már töröltem, az addonokat kikapcsoltam, és úgy sem lett jó. Valakinek valami ötlet, h miért?
-
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Létezik olyan addon ami lentre tesz mindent? minimapot, actionbarokat stb... valahogy úgy nézzen ki, mint a war3 kezelőfelülete játék közben[ Szerkesztve ]
-
Kokkantas
senior tag
Hmm, nem kaptam meg az 1 ingyen napot, és holnap lejár az előfizu.
-
Kokkantas
senior tag
Ezt mi okozhatja? Csak a DK-nál írogatja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Kokkantas
senior tag
Hali.
Ehhez emblemből a T8 fejest vagy a chestet vegyem ki? Melyikkel járnék jobban?
[ Szerkesztve ]
-
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Egyik haver elfelejtette a account nevét, jelszavát stb... Még azt sem tudja, h milyen név van beírva a felhasználói névhez, a lakcímet sem tudja, mert nem itt él, hanem Németországban, és azóta már változott párszor a címük. Az accounthoz rendelt email címet azt tudja, meg megvan a sima WoW kulcs, doboz, dvd, users guide. Formot kitöltöttem rendesen, beírtam azt a címet ami szerinte oda volt írva stb... Most kéne küldenem személyiről útlevélről, akármiről képet, h tényleg ő-e. Személyije még nincs, útlevelén meg a magyarországi lakcíme van. Mit kéne csinálni, hogy visszakapja?
-
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Létezik olyan addon ami mutatja a quest adó mobok helyét a térképen?
-
Kokkantas
senior tag
Hali.
HA egy ilyet hord a karakter, akkor a questekért is 10%-kal több xp-t kapot? Ugyanis azt vettem észre, hogy nem ad többet.
-
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Nyertem egy authenticatort a twitteres sorsoláson, megnéztem a blizzad store-ban és tényleg. Azt írja, hogy jelenleg ide nem lehet küldeni. Írtam egy levelet amiben leírtam bánatom és azt a választ kapta, hogy rendeljek valami mást is és akkor jön az is. Node én azt nyertem és engem más nem érdekel a blizzard store-ból. Ha nem rendelek valami akkor nem kapom meg a nyert authenticatort?
-
Kokkantas
senior tag
válasz Wolverine #39357 üzenetére
Akkor szépen kizárták azon embereket a játékból akik azért játszottak hátha nyernek egyet, de semmi mást nem akarnak venni a blizzard store-ból. Postaköltséget is állnia kell a nyertesnek (vagyis én úgy értelmeztem a kiírásban). Így egész Európa azon részével kibasztak akit csak a token érdekel.
-
Kokkantas
senior tag
-
Kokkantas
senior tag
Valaki tudja, hogy mi lett a 10 napos cata triallal? Egyik accountomon volt még trialom, de péntek óra elűnt. Azóta a diablos hírdetés van a helyén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest