- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
szaszab #91205 üzenetére
Ezen filóztam én is, bár valóban akkorra logikus.
Amúgy, megcsinálták, hogy alt karival nem kell újra végigszenvedni a fő történetszálat, hanem fejlődhetsz wq-kkal, bonus objective-ekkel, side-questekkel, szóval mindennel, ami nem main story vonal.
Bár most húztam egy hordás palát, már az első 120-as napomon exa voltam honorbounddal (tudom, a bonus xp miatt), a másodikon (ide is jutott történetszál) meg már tatyót is adtak.
Amúgy ide tartozik, de aki sok Mechagonos meg Nazjataros repu itemet tud kivenni, az most tegye meg és küldje altoknak, mert ugye dupla repu. Ezeknél is már revered közepén vagyok 2 nap játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest