Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz taylor9414 #83490 üzenetére

Várjuk a 8.1-et, mint a messiást? Ki? Én csak normálisan izgatott vagyok, mert bővül a lore, kapunk két instát is, folytatódik a war campaign, húzhatok majd egy negyedik vagy addigra ötödik altot is, lesznek új traitek, nő az item levelünk, miegyéb. Az, hogy egy hónappal a megjelenés után bejelentették, az meg csak jót jelent: a Blizzard igyekszik a Legion mintájára folyamatosan kitolni a contentet, ami meg mindenképp jó.

A küldizés gyenge lenne? Szerintem a legjobb leveling experience van most a játékban, nem unom harmadszorra sem végigtolni a Zandalar questline-t. Persze... van akinek Suramar se jött be. 120 után meg gyakorlatilag unatkozni sincs időm.

- M+ dungeonök (+8 megvolt időre... múlt héten, Waycrest Manor)
    - normal/heroic Uldir, időnként LFR
    - warfront nekem mondjuk bejön, bár main karakterrel csak egyszer mentem, szerencsére upgrade lett a jutalma, ellenben altokat felszerelni nagyon jól lehet
    - mythic Island Expeditions guilddal
    - rated 2vs2, 3vs3
    - WQ-k azért unalmasak lennének, ha nem guildtársakkal együtt csinálnánk néha
    - war mode on alatt még a herb farmolást is élvezem személy szerint - más meg órákon át horgászik, szóval...
    - mifelénk vannak RP eventek, de anélkül is el lehet vegyülni Silvermoonban vagy Orgrimmarban

Megjegyzem, guild nélkül a fentiek kétharmada valóban unalmas lenne... ez egy MMO végtére is, nem single player.

@feri1014: az egyetlen repu, ami kell neked (jelenleg), az a Champions of Azeroth és csak is azért, mert ad +15 item levelt a Hearth of Azeroth-hoz repu szintenként. Honorbound/7th Legion csak egy karakternek kell revered legyen a war campaign miatt (vagy exalted Mag’har orc/Dark iron dwarf unlock miatt). Többi repu csak akkor kell, ha komolyan akarsz professiont űzni, hogy a 3-as szintű receptek meglegyenek.

• Plata

félisten

Dettó.
    Eddig két karit húztam fel 120-ra,még vagy 15-öt kéne,de a küldizés olyan unalmas és fárasztóan szxr hogy inkább random insta és island expedícióval húzok karit.
    Az első karit küldizéssel húztam,minden zóna minden küldijét letolva,brutál unalom és fárasztó volt.
    Másodikat már nem küldiztem,hanem island expedíció.
    Harmadik már 118 pár napja,de most nincs kedvem islandhoz sem.
    Tegnap este unalmamban elértem exaltedet 7th légióval és kezdtem egy dark iron törpöt,ez az egy dolog ami még érdekel ebben a kiegben.
    A dark iron törp nagyon mókás.
    Most 33-as,bele fogok hülyülni mire 100 lesz szerintem.
    Ha lesz annyi.
    Igazából jó lenne ha az összes kedvenc karim 120 lenne már és mehetnék mindig azzal szórakozni amivel épp kedvem lenne,de nincs kedvem őket felhúzni,ez a BfA elég lagymatag.
    Bár már csak 5 nap és egy másik DLC úgyis el fog csalni.
    Öt nap múlva élesedik az Age of Discovery,szal öt napom van húzni a törpöt,utána úgyis elcsábít az űr.
    Főleg ha a DLC követi a sorozat eseményeit és kitör a háború.

törölt tag

Hát nem tudom, te hogy vagy vele, de a questelés sosem volt prioritás WoW-ban. Megjegyzem, hogy nekem kifejezetten tetszenek a questek minden kiegben. Talán TBC-ben nem volt olyan izgalmas tényleg de MoP óta nekem nagyon bejön.

Miért is érdekelne bárkit a questelés?

Dögunalmas Warcampaign?

Mythic Uldir?
    Repuk?
    Mythic instákkal hogy állsz? Melyik a legmagasabb key amit csináltál?
    Rated BG-k?
    Arena, 2v2 vagy 3v3?
    Mountok, transmogok stb...

Ha ezek közül neked mind unalmas akkor spórolj meg magadanak egy kis pénzt és időt, keress valami más játékot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés