Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Melorin #82048 üzenetére

"Össze-vissza ugráltat a játék a mapokon"
    EZ alatt nem tudom mire gondolsz, ha elmész egy mapon, ott szépen végig lehet tolni az összes questet anélkül, hogy más mapra át kéne menned.

"aztán valami followersek vagy mik vannak amik azt sem tudom mit csinálnak, csak elindul a visszaszámolás azt hiszem 1,5 óráról és amikor letelik completed, de látszólag nem történik semmi"
    Ez egyfajta "mini játék" a WoW-ban. Followereket lehet szintezni, geart adni nekik, cserébe el tudod küldeni őket questekre, amikből visszahoznak rewardokat. Reward lehet sokféle, BfA-ban még nem foglalkoztam túl sokat a rendszerrel, szóval nem tudom még mik vannak. Annyi, hogy miután completed lett, oda kell menni ahonnan küldted őket, mert ott tudod "átvenni" a rewardot.

"Aztán van a kikötővárosban 2db asztal amin valami kiválasztható de fingom sincs mi történik azon kívül, hogy odaküldenek questelni."
    Legiontől nincs kötött sorrendje a mapoknak, szinttől függetlenül mehetsz bármelyikre (mindig az adott szintednek megfelelőek). Ezek a térképek csak arra szolgálnak, hogy kiválaszd hova szeretnél menni. Azért van most két térkép, mert a két sziget közül az egyik főleg allis, a másik főleg hordás. A másik frakció szigetére is átmész questelni, de (ha jól tudom, még nem jártam ott), ott csak rövidebb ideig questelsz, mint a saját zónádban.

"Meg bizonyos gear elemeket lehet fejleszteni de nem tudni, hogy azok csak lvl120-ig lesznek használhatóak vagy utána is."
    Utána is. De kapni fogsz magasabb szinten is ilyeneket, szóval nem kell túl sokat aggódni azon, hogy hogyan osztod ki a pontokat.

"Azt is szeretném tudni, hogy hová érdemes szerintetek lerakni a HS-t. (Allis vagyok) Jelenleg félek visszamenni SW-be mert fogalmam sincs hogy jutok majd vissza az új helyszínekre. Van valami portál valahol, vagy hajóval kell visszamenni?"
    Hajóval biztos vissza lehet menni, hirtelen portal passz. Boosttal elvileg kaptál amúgy egy Dalaran-os HS-t (lila színű), azzal bármikor el tudsz HS-elni dalaranba, ahonnan van portál minden fővárosba (SW, Ironforge, stb.). Emiatt a rendes HS-edet nagyjából mindegy hova teszed, de nyilván adja magát, hogy Boralus-ba tedd, főleg 120-on sokat fogsz ott mozogni úgyis.

• persil

nagyúr

válasz Melorin #82048 üzenetére

Na en ezert tiltanam be a boost-ot :)
    Persze ez szubjektiv, ne kovezzetek meg :P

Ha ramhallgatsz, akkor az elsot felhuzod magadnak, hogy kitapasztalj, megismerj mindent. A tobbit utana boostolhatod orrba-szajba :)

Új hozzászólás Aktív témák