Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
válasz
Lirion #73984 üzenetére
Pardon, a stílusod végett ezt még azért idegurítanám, mert egyelőre úgy tűnik, kettőnk közül nem nekem járna ki az őszinte vállveregetés. Kapaszkodj meg a fotelben, markolj rá erősen; A rendkívül alattomos, közösség és gazdaságromboló tevékenységként aposztrofált titkos taktikám az alábbi:
Alapanyagokat AH-ból szépen felvásárlom, majd lecraftolok enchantokat vellumra és a tekercseket szépen visszateszem AH-ba.
*sokkoló*
Mindennek kezdetén, mikor elegem lett a pénztelenségből, rájöttem, hogy tailorként érdemes lehet craftolni bracereket míg azt várom, hogy behívjon az insta, majd szimplán szétbontom azokat leylight shardért, aminek már darabja perpill 10g profit a jelenlegi silk árakhoz mérten, viszont beproccolhat egy BoS, ami kapásból további 200g haszon. Nem sok, de ez is valami, nem kell érte utazni sem. Ha a Leylight shardot is szétkapom, az ismét további 10-15g haszon (most már nem az). Ez sem sok, de sok kicsi sokra megy, viszont nem kifejezetten gyors módja a pénzszerzésnek. Aztán egyszer kiszámoltam, hogy mennyibe kerül egy-egy enchant előállítási költsége mennyi és pontosan mennyiért megy el AH-ban, onnét pedig eléggé egyszerű volt a képlet. Rendkívüli rafinériára utal, hogy minderre rájöttem, nem? Szerintem sem, épp ellenkezőleg, hiszen csak elkezdtem kereskedni azzal, amim van. Hogy ezzel mit bukik el ezzel a másik játékos, illetve egy tíz pontos skálán ez mennyire kurválkodás, azt már neked kell megválaszolni.
Mivel enchantingról, tekercsekről van szó, a deposit fee kérdésre ott a válasz - ez nem volt egyértelmű, bár jeleztem, hogy miféle profokkal hoztam össze. Még egyszer összegezném mindazt, amit üzenni szerettem volna korábban is; Ha pénzt akarsz keresni - és nem kizárólag gyűjtögetős professionökkel -, érdemes elkezdeni AH-zni, mert egyáltalán nem "nehéz", nem "ördögtől való", és amúgy mindenki számára elérhető.
Nem értem, hogy mindezt miért kellett elterelned az egészet egy abszolút szükségtelen személyeskedésbe. Stresszmentesebb, békésebb boldog új évet így utólag is.
-
D4v3
őstag
válasz
Lirion #73984 üzenetére
Miért is ne lehetne erre büszke amúgy (bár nekem nem úgy jött le, hogy idejött verni a mellét erre)? Miért fáj neked ez annyira? Már többedjére olvasom tőled az AH-zók irányába történő beszólásokat. Számomra ez egy játék a játékban volt mindig is, és akinek van ehhez affinitása és szívesen játszogat az árakkal, miért ne tehetné?
Hatalmas baromság viszont ez a "ha mindenki ezt csinálná, akkor..." érv, nem is értem minek erőlteted ezt a témát.
Apropró, obliterum ore-okat van itt, aki felvásárolgatja a patch miatt? -
Fandango
veterán
válasz
Lirion #73984 üzenetére
Neked most az a bajod, hogy neki megy és neked nem, vagy te is farmolók táborát erősíted (ez nem valószínű, mert akkor neked csak jó, ha az árakat feljebb tolják, ha ebből akasz goldot termelni) vagy szimplán kötözködni támadt kedved?
Az meg ne legyen már probléma annak aki raidel, hogy bele kell fektetni, ha eredeményt (vagyis lootot, acsit, elismerést, stb.) is akar látni. Ha nem tetszik, hogy X ezer goldot kell egy raidre elkölteni, akkor nem kell csinálni, ha meg akarod csinálni akkor vállald, hogy ezzel jár. Sose volt ingyen ebéd, amióta játék a játék.
Sőt most csak könnyebb minden, mert ha nem is ölsz napi órákat a farmolásba, akkor is csordogál a pénz befelé.
Én nagyon régóta nem progress raidelek, mert egyrész egy időben a munka nem tette lehetővé, másrészt a kötöttség ami vele jár (X napon át X órát kötelezően részt venni valamiben), nem kell nekem második munkahely, elég 1 is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest