Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Viktor77 #65601 üzenetére
Igazán ezt a hajózást nem tudom hogy képzelte a Blizz, szerintem iszonyat erőltetett. Miért kell például kimásznom a garrisonból azért hogy elindíthassam? Értem hogy így legalább kikötő feelingje van a dolognak, de ennyi erővel csinálhattak volna egy sziklaormot a garrison tetejéről, vagy egy tornyot ahonnan rálátni a kikötőre vagy akármi. Aztán az ég világon semmi jelentős változás nincs a missionökhöz képest. Ugyanúgy %-ot néz az ember, oké lehet hajókra pakolgatni kiegészítőket és relatív kis számú hajó + kiegészítő adja meg azt a változatosságot, ami a missionöknél a nagyobb létszám, de ez lényegében nem befolyásol semmit. Valami minimális stratrégiai elemet belevihettek volna az egészbe (pl. hajókat mozgatni kell a tengeren, és attól függően hol van több hajód és hol kevesebb változnak a %-ok, vagy ha elküldesz egy hajót felderítő missionre, akkor az megnöveli egy másik küldetés %-át, stb.), akkor még azt mondom más lenne. De szerintem sokkal jobb lett volna, ha az egész kikötőbe meg hajókba fektetett energiát másba ölik. Pl. biztos feelinges lett volna, ha bizonyos missionöket "játszhatóvá" tesznek. Tehát mehetsz te is a followerekkel, scenarioszerűen, cserébe több / nagyobb rewardokat kapsz. Ne adj Isten több ember is kellhetne speciális missiönökhöz, és akkor máris van egy újabb group content.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest