Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Viktor77 #65601 üzenetére

Igazán ezt a hajózást nem tudom hogy képzelte a Blizz, szerintem iszonyat erőltetett. Miért kell például kimásznom a garrisonból azért hogy elindíthassam? Értem hogy így legalább kikötő feelingje van a dolognak, de ennyi erővel csinálhattak volna egy sziklaormot a garrison tetejéről, vagy egy tornyot ahonnan rálátni a kikötőre vagy akármi. Aztán az ég világon semmi jelentős változás nincs a missionökhöz képest. Ugyanúgy %-ot néz az ember, oké lehet hajókra pakolgatni kiegészítőket és relatív kis számú hajó + kiegészítő adja meg azt a változatosságot, ami a missionöknél a nagyobb létszám, de ez lényegében nem befolyásol semmit. Valami minimális stratrégiai elemet belevihettek volna az egészbe (pl. hajókat mozgatni kell a tengeren, és attól függően hol van több hajód és hol kevesebb változnak a %-ok, vagy ha elküldesz egy hajót felderítő missionre, akkor az megnöveli egy másik küldetés %-át, stb.), akkor még azt mondom más lenne. De szerintem sokkal jobb lett volna, ha az egész kikötőbe meg hajókba fektetett energiát másba ölik. Pl. biztos feelinges lett volna, ha bizonyos missionöket "játszhatóvá" tesznek. Tehát mehetsz te is a followerekkel, scenarioszerűen, cserébe több / nagyobb rewardokat kapsz. Ne adj Isten több ember is kellhetne speciális missiönökhöz, és akkor máris van egy újabb group content.

Új hozzászólás Aktív témák