Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
tPedro_ #50261 üzenetére
Nekem healbot van, ahhoz csak egér kell, lehet közben mozogni rendesen. Az egér 3 gombja van bemappelve alt, shift, ctrl-hez, tehát 12 spell csak kattintásokkal. Nyilván a ctrl-on olyanok vannak, amik csak ritkán kellenek, mert shiftet, ctrl-t azért nehezebb nyomni, az alt viszont jól kézreáll.
-
válasz
tPedro_ #50261 üzenetére
Mikor healelgettem egy kicsit akkor Vuhdo beepitett keybinding lehetoseget hasznaltam, ami fuggetlen a beepitett bindoktol, magyarul ugyanugy lehet hasznalni pl. a wasd koruli gombokat, igy mas lesz a funkcionalitasuk Vuhdo folott, meg mas ha azon kivul nyomkodod, marha jo, mert nem kell hosszu bonyolult macrokat irni, hanem jobban elkulonulnek, meg pl. disc papnal igy Vuhdo folott ha nyomkodom akkor gyogyitas, ha azon kivul, akkor meg sebzes vagy kozvetlen a tankra targetelt healek, igy nem kell mouseoverrel szorakozni, konnyebb mozogni.
Teny, hogy raidbe meg nem helaletem, mert 89-es s egy ideje all szegenyke, de dungeonokbe ez nagyon jol mukodott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest