Új hozzászólás Aktív témák

• Csokishurka

őstag

válasz Atish19 #86886 üzenetére

Szia,

Úgy látom senki sem válaszolt,ezért megteszem. Az összefoglalóban le van írva:

"Mennyibe kerül?
    Jelenleg elég letölteni magát a játékot, például innen, majd befizetni tetszőleges hónapnyi előfizetést és utána megkötések és korlátok nélkül játszható a teljes játék (A Legion kiegészítő tartalmával bezárólag).
    A legújabb kiegészítő, a Battle for Azeroth átlagos bolti ára 12000 Ft.

Ha lejár az előfizetés, akkor vagy bankkártyával vagy GameCard-dal (GC) tudsz plusz játékidőt vásárolni. A GC ára hazánkban ~8000 forint körül mozog, mely 2 hónap (60 nap) játékidőt biztosít.
    Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor bizonyosodj meg róla, hogy internetes tranzakciókat támogat-e a banki számlacsomagod, ez ügyben hívd fel a bankod bővebb információért. Általában dombornyomott bankkártyákkal lehet fizetni a játékidőért. E fizetési mód választása esetén 1,3 illetve 6 hónapra lehet előfizetni.
    1 hónap ára: 12.99€, 3 hónapé: 35,97€, 6 hónapé: 65.94€."

Őszintén ez nekem is új mert anno úgy volt hogy megvettem a battle chestet még Legion idején, ugye azzal meglett a WoW WoD-al bezárólag és külön meg kellett venni a Legiont.
    De most ahogy látom csak kell aktív gametime és Legionig tudod nyomatni.
    Javaslom vegyél egy havi gametimeot, húzd fel legionig a karit, ha úgy érzed bejön akkor vedd meg a BfA-t. Én anno így csináltam.

Amikor megveszed a gametimot ki tudod valahol választani, hogy melyik accounton akarod aktiválni wow1, wow2.... válaszd ki amelyiket szeretnéd (ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mert lehet mindegyikre megadja a gametimot). De mivel kb lvl20-ig egy-két óráig tart felhúzni ezért akár egy újat is kezdhetsz. Törölni accokat meg szerintem a blizzard oldalán a profilodnál tudsz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés