- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
Atish19 #86886 üzenetére
Szia,
Úgy látom senki sem válaszolt,ezért megteszem. Az összefoglalóban le van írva:
"Mennyibe kerül?
Jelenleg elég letölteni magát a játékot, például innen, majd befizetni tetszőleges hónapnyi előfizetést és utána megkötések és korlátok nélkül játszható a teljes játék (A Legion kiegészítő tartalmával bezárólag).
A legújabb kiegészítő, a Battle for Azeroth átlagos bolti ára 12000 Ft.Ha lejár az előfizetés, akkor vagy bankkártyával vagy GameCard-dal (GC) tudsz plusz játékidőt vásárolni. A GC ára hazánkban ~8000 forint körül mozog, mely 2 hónap (60 nap) játékidőt biztosít.
Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor bizonyosodj meg róla, hogy internetes tranzakciókat támogat-e a banki számlacsomagod, ez ügyben hívd fel a bankod bővebb információért. Általában dombornyomott bankkártyákkal lehet fizetni a játékidőért. E fizetési mód választása esetén 1,3 illetve 6 hónapra lehet előfizetni.
1 hónap ára: 12.99€, 3 hónapé: 35,97€, 6 hónapé: 65.94€."Őszintén ez nekem is új mert anno úgy volt hogy megvettem a battle chestet még Legion idején, ugye azzal meglett a WoW WoD-al bezárólag és külön meg kellett venni a Legiont.
De most ahogy látom csak kell aktív gametime és Legionig tudod nyomatni.
Javaslom vegyél egy havi gametimeot, húzd fel legionig a karit, ha úgy érzed bejön akkor vedd meg a BfA-t. Én anno így csináltam.Amikor megveszed a gametimot ki tudod valahol választani, hogy melyik accounton akarod aktiválni wow1, wow2.... válaszd ki amelyiket szeretnéd (ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mert lehet mindegyikre megadja a gametimot). De mivel kb lvl20-ig egy-két óráig tart felhúzni ezért akár egy újat is kezdhetsz. Törölni accokat meg szerintem a blizzard oldalán a profilodnál tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Hővezető paszták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest