Új hozzászólás Aktív témák

• Arnold2

őstag

válasz feri1014 #84793 üzenetére

Dehogynem! Akkor meg az lenne a gond, szegény ha akarna sem tudna már olyat írni, amibe nem kötnétek bele.

De amíg az ő (a bármennyire is ömlengős) hozzászólásai ON topic, addig ezek a "ha ő leírhatja ezeket, akkor nekem meg jogom van szóvá tenni azt" típusú hozzászólások OFF topic.

És elhiheted lassan nagyon kezd tele lenni a hócipőm ezzel az OFF tengerrel (sokkal jobban mint Nektek Platával) amit produkáltok.

Megpróbáltam türelmes lenni, de sajnos az eddig tartott. A fórum szabályzatával összhangban, mindent meg fogok tenni az ügyben, hogy ez a toxikus off hullám megszűnjön.

Ezért most még szépen kérve, kérlek fejezd (fejezzétek) be az OFF topic hozzászólások gyártását és a kipécézést (a "ha ő leírhatja, akkor én is" típusú hozzászólásokkal egyetemben).

Ha mindenképpen bele akartok kötni, akkor az a topic témájába vágóan történjen. Ha valamit rosszul mond, akkor azt a topic témájába illően cáfoljátok, javítsátok!

S Feri kérlek, eszedbe ne jusson a topicon belül a válasz gombra kattintva írni, törölni fogom. Nyitott vagyok minden párbeszédre Privát üzenet formájában. És ez vonatkozik mindenkire, aki nem ért egyet e hozzászólásommal! Privát üzenetben mindenkinek válaszolni fogok, meghallgatok, megbeszélem.

De nem fogom tovább engedni, hogy az egykor oly békés topicot ez off tengerré váljon!

Új hozzászólás Aktív témák