- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
DrGonzo22 #60616 üzenetére
Röviden összefoglalva: a pug raidezés a mai rendszerben olyan, mintha minden egyes bossra gyorsan össze kéne dobni egy guildet... ez egy nonszensz dolog, senki nem gondolhatja komolyan, hogy az eleve időhiányban szenvedő (azaz pugolásra szoruló) réteg ezzel akar vacakolni.
Ma a "túlélésre" egy jobb játékosnak az egyedüli esélye, hogy még az első héten leöli az összes bosst (ami puggal rengeteg idő, mert akkor még nagyon sok a hülye, és nehéz őket szűrni), illetve alkot valami jót, amit feltölt warcraftlogra, és a későbbiekben ezt linkelgeti a magas ilvl-ű teamet összerakó leadereknek. Nekem volt egy world 9th mage killem operatoron (amúgy puggal könnyű beesni a zöld zónába is, mert pl. valami noob helyett kell addokat ölnöd, és amiatt leesik a dpsed, stb. magyarul mert valakik képtelen ellátni a szerepüket, és te helyettük dolgozol), nyilván nem voltak gondjaim egy ilyen loggal bejutni a jó pugokba, de egy kicsit pechesebb játékos (vagy nekem a HM sztorim, ahol elúszott az első hetem, mert nem értem rá játszani, amin csak a jó CM időim segítettek át) hogyan oldja meg a lejutást a mai rendszerben? A válasz egyszerű: sehogy. Van nagyon jó hunter ismerősöm, aki egy kiváló játékos, és alig jutott 3 HC bosskillig, mert nem hívják be a jó pugokba; végül összedobtam egy jól szűrt magas ilvl-ű raidet, aztán, amikor megvolt a team behívtam, így lett neki is normális progress-e, és most már le tud önállóan is jutni. (Az első héten carryzett hülyék persze gond nélkül újra és újra lejutnak, és minden héten újra carryzik őket, mert a leader egyszerűen nem nyálazhatja végig 20 ember logjait mialatt összerakja a raidet, így is rengeteg idő elmegy arra, hogy legalább a fake ach-esek kiszűrjük armory alapján...) + a kickelés sem mindig szerencsés statégia, mert hullámszerű kilépéseket indíthat el, stb. illetve amúgy sem illik (lehet) egyetlen embert sem egy-két-három try alapján megítélni. Ha szerintetek egy ilyen rendszer igazságos, vagy jól működő (és nem szorul javításra), akkor ahhoz nem tudok mit hozzáfűzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest