Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9261 üzenetére
Szerintem meg most jól tette, hogy biztosra ment. Attól kezdve, hogy Tarquini odacsapta az autót az volt a legfőbb cél, hogy minél több pontot minél kevesebb kockázattal hozzon rajta. Most aztán igazán nem hiányzott volna, hogy összeakadjanak Huff-fal.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Onnantól, hogy Tarquini kiesett Norbinak csak egy célja lehetett: behozni az autót. Mögöttük messze lemaradva Vernay, tehát nem kellett rá koncentrálni. Ha belemegy az utolsó körben Huff-fal szemben egy kakaskodásba, abból - jó magyar szokás szerint - ő húzta volna a rövidebbet. Összetett harmadik helyen van és csak 29 pont a lemaradás. A szar marrakeshi hétvége után nem gondoltam volna, hogy csak ennyi lesz a lemaradás. Holnap megint pontokat kell szerezni és kész. Majd Zandvoort-ban elpicsázza a mezőnyt
.
(#9262) szilva01: Nem volt most rossz Norbi rajtja. Huff még a nord-i körre menet megelőzte és nem a rajt miatt. Valószínűleg rosszabbul kezelte a 60 kg-ot. De az látható, hogy még így is a Hyundai a legjobb.
Viszont továbbra is tartom, hogy ide ezek a versenyek teljesen feleslegesek. Remélem Zandvoort odab*szósabb lesz.
-
emre
veterán
válasz
Á, én abban bíztam, hogy Huff kiteszi magát is meg Björk-öt.
De sajnos nem tette meg azt a szívességet, hogy előre meneküljön. -
szilva01
őstag
válasz
Csak gondolom benne meg az dolgozott, hogy tárkány előtt van, nem dobhatja el. Nem tudom mi történt vele, okosan versenyzett és gyors volt, idén meg egy rendes rajtot nem tudott még tolni. Én az utolsó verseny utolsó mikrométeréig fogok szurkolni, de úgy érzem valami miatt az idei bajnoki címhez kevés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest