- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
Stigma.HC #10132 üzenetére
Igen, ma iszonyat mennyiségű a hülye, és a tetejébe minden félre megy, pattan, vagy ma először mióta meg van a t54 ammo rackkeltek vele, pedig pont az új ágyút akartam kipróbálni, de letettem róla.
Amúgy ne is mond ez a kifarol a tank 180 fokot múltkor nagyon ráfaragtam vele: Amikor még meg volt a t54e1 az istenért nem tudtam átlőni (még golddal sem) egy e75öt szemből. Megvártam míg feljön a cap körhöz és a sunyásból oldalról kikapom (pont annyi élete volt), erre én marha az első lövéssel a láncát találtam el, ami miatt ez a szerencsétlen szembe fordult velem, azt hittem a guta megüt. Utána belefulladtam inkább a vízbe....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged