Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Mcray #9463 üzenetére

Nekem KV3-al egy jobb kör jelent eleve 30-40k kreditet, de ehhez elég nagy mennyiségű lőszert kell kiköpködnöm aminek darabja 1000 kredit felett van. Ha ebbe beleszámoljuk, hogy randomban a csapattársak képességei eléggé szerteágazóak na meg én is casual és nem pro játékos vagyok akkor a javítás is nagy összeg. Egy ilyen kör még plusszos, de jellemzőbb az, hogy kb 20k kreditet kapok a kör végén (ha átlagolom az elcseszett köröket és a jó körökkel) és itt ha 15 lövésem volt az már -15k kredit a pótlásnál és még nem javítottam ami 10k ha teljesen tropára megyek.

Szóval nekem a KV3 egy nullszaldós vállalkozás. Alapvetően nem veszteséges de nem is nyereséges. Nyilván ezen tudnék javítani ha sokkal jobb játékos lennék, de... de egyszerűen nem izgat annyira. Munka után esténként van időm 1-2 órát játszani, ettől nem leszek jó farmer. :)

Inkább (vissza)veszek egy bevált tankot, mert az M4-et szerettem, azzal jól lehet profitálni.

patrikgtaivs: Az oké, hogy a KV3 szépen hozza a kreditet levonások nélkül. De ha a profitról van szó akkor azt is bele kell kalkulálni. Ha lősz 15-öt a 122mm-es csőből akkor 16-17k kredit lejön a kör végén kapott pénzedből. És nem javítottál tankot. Szóval leírtam mindent már fent is.

Aktív témák

Hirdetés