- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Kiakadtam egy kicsit, az egyik csatában is8-al az összes leadott lövésem átment az ellenséges tankokon úgy mintha ott sem lettek volna...egyszerűen nem hittem el..mintha szellem tankokra lővőldöztem volna...kezdem utálni az ilyen hackelt faßságokat....ez nem volt véletlen....szépen beálltunk védekezni, jött egy 13/90, beállt a seggembe, 2m-ről úgy lőttem át hogy végig rajta volt a célkereszt...természetesen a mögötte lévő házat bontottam le a lövéssel, aztán összeakadt egy IS3 ellenséges tank egy csapatbéli tigris II-vel, célzom az is3-at és 412 sebzés a saját tigrisen...ÁÁÁÁÁ...üvöltöztem kínomban....
Rohadtul bosszantó ez ilyen bárki részéről is történik direkt vagy indirekt módon hackelik a játékot....
5 lövésből csak az az egy talált, amit a saját tigrisbe löttem mert a szellem ellenséges is3 mintha ott sem lett volna....
Remélem nem gyakori ez a jelenség, mert rohadtul nem tetszett a tehetetlenség, amivel végig ellett szenvednem a csatát!Az időpont megvan, de nem lett rögzítve a csat, ilyenkor mi van? megírhatom a tisztelt WOT-nak a tapasztalataimat?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest