Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
aginor #49642 üzenetére
Én csípem a KV-4-et. Tényleg hajlamos gyulladni, de kell egy poroltó és kész. Azért nem olyan könnyű átlőni, rengeteget pattint magáról. Igazi Bud Spencer típus, bele kell menni a csetepatéba, ha leszakadsz a többiektől és túl jó célpontot nyújtasz az gáz. Én a 122mm-es löveggel is elvoltam, pedig van aki szerint az már KV-3-ra is kevés (a KV-3 az eddigi egyik legjobb tankom, közel 60% győzelmi aránnyal). A 107mm-es löveg pedig nem rossz, de a KV-4-re már határozottan igaz, hogy nem a távolból kell vele csipegetni, hanem közel menni és a leggyengébb pontokat támadni. Ez Tier 8-ban már mondhatni természetes.
Nem tudom már hány plecsnit kaptam KV-4-el a legtöbb elnyelt lövés miatt. Ezzel menni kell. nem gyors, de sose vedd le a gázról az ujjad, mire odaérsz az ellenséges bázisra pont vége a körnek és jó esetben kiosztottál 2500-3500 dmg-t vagy még többet.
Aktív témák
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest