Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
GrooveHero #49409 üzenetére
Nekem több mint fél éve van Löwe. Ez az egyetlen prém 8-as gépem. Azt kell mondjam ha az SP-t utálod mert lassú akkor sajnos a Löwe sem lesz jó neked. Ez talán még lassabb. cserébe van rajta egy remek ágyú így nem kell állandó közelharcba bocsátkozni. ha tehetem én is több száz méterekről sniperkedek vele. Onnan nehezen lőnek rám is célba míg én simán betalálok. Gyorsan lő amúgy és korrekten sebez illetve van átütése bár utóbbiban a T34 jobb. A tornya képes pattintani mert kerek de az alváza nem túl acélos azt rejteni kell. Időnként mint több német gép ez is hajlamos szemből gyengülni. Én mindezek mellett/ellenére szeretem igen jó vele farmolni a legtöbb csatám is ebben a gépben van.
Csak lenne gyorsabb kicsit...
Viszont még ami negatívum hogy drága: sokkal többe kerül mint az SP vagy a KV-5 (amikor kapható).Djuree: ha az SP-re írtad akkor tegnap egy T-44-el majdnem sikerült kifilézni egyet F2F-ben. Szerencsétlen SP nem bírt lekövetni a tornyával én meg körberohangáltam. Egyébként a Löwével sem okoz gondot az SP ellenként mert a kupolán azt a vetőcsövet röhögve be lehet lőni. Mondjuk ha rutinos az ellen és mozgatja akkor nagyobb kihívás viszont egyszer neki is céloznia kell.
Aktív témák
- Combos notebookok az XMG-től
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háború Izraelben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mini PC
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest