Aktív témák

• Napfénysüti

nagyúr

válasz Angel1981 #49250 üzenetére

Nagyon egyszerű. Pont szembe kerültünk az egyik pályán nem is túl nagy távolságra. AMúgy olyan hogy kinyírhatatlan nincs. Löwével egy SP-t is simán kinyírok szemből. A JT-nek meg az alsó hullja igen puha természetesen ott csipegettem. A Löwémen most olyan 9.8 sec a reload time és nagyobbat sebez mint a JT 8.8. Így lehetett az hogy f2f-ben kinyírtam és még maradt is olyan 600hp-m. Eleve mivel az TD kevesebb a HP-ja nekem ugye 1650 neki meg 1300.
    Most megnéztem: papíron kb 2* gyorsabban lő a JT és 2/3 akkorát sebez. Viszont nekem már 3. skilles a legénységem neki meg lehet még újabb volt és ez is számíthatott. Talán volt egy lepattanója is az tuti hogy én minden lövésemmel sebeztem. Ha szemben állsz egy JT-vel akkor simán lőhető de ha tudja rejteni az alját akkor már komolyabb falat.
    Amúgy a tűzgyorsasága nekem elég szimpatikus meg fürgébb is mint a Löwe. Igazából szívesen tudnék egye JT 8.8-at is a garázsomban.

Egyik TD-től se várd tényleg hogy szemből atombunker legyen. Eddig ezekig jutottam el: T28 Prot, SU-152, Jagtiger és mindegyikről állíthatom hogy ha tudod hol kell lőni akkor azonos tierben egy másik TD vagy Heavy simán belőheti.

Aktív témák

Hirdetés