- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
GrooveHero #49180 üzenetére
A kepessegek elvetese van most 20 ezer helyett 10 ezerert koponyankent.
A baj nem a penz, hanem a legeny tudasa, 237% van, es 250 kell, hogy elvetes utan 200 maradjon, erted ?Gondoltam, ha mar irok az E50-rol, megyek vele par kort.
Az elso kor siralmas, Siegfried-en 800 sebzessel kifingtam, utanna Mines-on 2000 sebzessel 2en tartottunk 1 oldalt 3 tank ellen, kifingtam, de nyertunk, aztan a 3ik korom ilyen lettUI : valaki meg tudna mondani akkor, hogy az E50M mennyire serulekeny a loszer rekeszt illetoen ?
Mert ha nem erosen serulekeny, akkor most hagyom a fenebe az E50 legenyseget, inkabb a JP-vel gyujtom a zsozsot.Koszonom.
Aktív témák
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest