Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Tenken #48711 üzenetére

Igen ilyen volt. Én már a bétában is részt vettem (igaz az már az open béta fázis volt), aztán mikor kilépett az EU-ban is a béta állapotból, akkor pár hónappal később kezdtem aktívabban játszani. Sosem volt elég időm felhalmozni tízezer csatát, mert nem volt elég időm vele játszani, volt olyan, hogy hónapokat kihagytam. De láttam ahogy silányult a közösség összetétele az évek során.

Sokkal kevesebben voltunk. Megesett olyan, hogy több egymást követő csatában is találkoztam ugyan azzal a játékossal, hol a saját, hol az ellenséges oldalon. És akkoriban a játékosokat főleg a kihívás vonzotta nem egy kis casual ökörködés. Persze semmi bajom a casual játékosokkal, ha közben tisztában vannak azzal, hogy a seggvakarással csak maguknak és a csapatnak ártanak.

Főleg magasabb tierben nyafognak az idióták, hogy nem mennek támadni, mert drága a javítás. Egy dolog, hogy nem támad, de a védekezéshez is hülye. Pedig nem nehéz halál után ráállni egy jobb játékosra és ellesni tőle egy-két fogást. Na meg az idióta elhullik 99 alkalommal, mert seggel előre kiáll a mezőre, akkor sem tanul belőle... századik alkalomra is megdöglik ugyan így.

Aktív témák