Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
sequator
senior tag
Az utóbbi pár napban nekem is kijutott az agyhalottakból, amíg az Xpt gyűjtöttem a JgPantherhez, hogy akciósan meg tudjam venni.
JgPzIV-gyel elég sokszor kerültem T8 csatába, ami alapból is elég kellemetlen, de amikor én kapom a vesztes csatában a csapatunkban a legtöbb XPt, a T8-aink egy része sebzés nélkül hal meg az első 3 percben, na az igen gáz.
Pedig az én statjaim csak alulról közelítenek az átlagoshoz, bele sem merek gondolni, hogy milyenek lehetnek ők.
Még jó hogy nem használok XVMet.sautia
Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest