- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Zizifull
csendes tag
válasz
Djuree #48536 üzenetére
Ez vicces. Ugy latszik itt is ervenyesul a 'Kinek a pap, kinek a papne' el. En a Lorival jol elvagyok (ok, kimaxolva), 52%-os nyeressel. A Bat-al viszon kinszenvedes nyerni, nagynehezen felhuztam 44%-rol 47%-ra. 50 lenne a cel, de eleg kilatastalannak tunik.
Eddig a tankig azt gondoltam, hogy ha valaki 44%-os win rataju, akkor tevekenyen tesz azert hogy veszitsen. A Bat-nal atertekeltem az allaspontomat. Tisztelettel nezem azokat, akik ezzel a tankkal 50% felett vannak.
A minap is ugy tudtam duplazni (a harmadik vesztes kor utan), hogy meguntam, hagytam a csapatot a fenebe. Elkerekeztem az ellenfel zaszlojahoz, kilottem a harom artyt, elkezdtem foglalni, kilottem a visszajovo resetelni szandekozokat. 100% cap-pal nyert.De amugy nem tudom mi az igazi kulonbseg a tankok kozott francia heavy agon sem. Az 50 100 kedvenc, az 50 120 szenvedos (bar relmelem ezzel sikerul kihuzni 50%-ra)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Star Trek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest