Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
Tegnap beadtam a kulcsot. Korábban elhatároztam, ha bármi történik akkor is végigviszem a JagdPz IV-et, minden arany nélkül. Viszont rá kellet jönnöm, hogy bármilyen türelmes is vagyok ez az idegrendszerembe fog kerülni. Így mivel most akciós a JgPanther ezért szinte szőrébe tudtam egyet venni. Legénység átrak, és láss csodát, a legkisebb meggymagköpködővel is lehet vele játszani. Úgy érzem jó cimborák leszünk. A Hetzer-rel nagyon jó csatáim vannak, nagyon szeretem, de ez a IV-es lelki nyomorulttá tett.
Most még megveszem a nagyobb csúzlikat, aztán lehet osztani.Másik. Tegnap Hetzer-rel indulnék. Nem vagyok egy nagy játékos, de van mikor 6-8 csöves kukoricát kiszedek vele. Rám csipog egy futkározó majom, de még visszaszámláláskor, hogy kövessem. Na mondom jól van, erre mit csinált? Seggbe tetovált úgy, hogy kiégett a bádogkalitkám. Mondanom sem kell 5mp-ig nem élt, az arty úgy telibe verte. Meg amit kapott a többiektől, jól esett. Ilyen patkányokat. Tegnap találkoztam egy párral, csak azt nem értem miért kell ezt csinálni? Mondjuk kaptam így is kb. 6000 pénzt.
A múltkor két TD nem tetszett egymásnak, ott állunk lőnek minket az ellenek. Ezek egymással szemben mint a szarvasok, lökdösik egymást, lövöldöznek egymásra. A két értelmi fogyatékos le sem tudja szedni egymást, tíz centiméterről. Jó, lerendeztük a ellent, ezek még akkor is násztáncot folytattak. Maradt vagy 10HP-m. Fogtam a 88-ast gold ammo be, két lövés, temetés. Három napig hupikék törpike voltam, meg -15000 pénz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Társasjáték topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest