Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
A két tier 8-as Német (TIGER II, VK 4502A) nehéz tank esetén mi a lehetséges és ajánlott modul fejlesztési és felszerelési sorrend?
Nem tudom, hogy a lövegeket szereti e az alap torony illetve ha igen, akkor feltételezem, hogy a nagyobb sebzés, több XP miatt érdemes a tornyot fejleszteni utoljára.
Vagy tévedek?
KV-4 Hogy a túróban voltam ezzel olyan rossz a teszt szerveren? Túl vagyok a második csatán ahol, a fél ellenséges csapatot sikerült magamra vonnom, csak azért hogy a 12 "okos" csapattársamat a másik oldalon 3(!!!!!!????) ellenséges tank megölje...
4000 sebzés egyszerre 6 tankba. 7900(kb) bekapott potenciális sebzés és elveszítjük.
Teljesen alap a tank. Alap torony, alap löveg, alap lánctalp, minden alap...
Mi lesz, ha minden teljesen ki lesz kutatva és nagy löveg + nagy motorom lesz? Már dörzsölöm a kezem
Srácok! Ezt ki kell próbálnotok: Akkorát rá kell csapni az asztalra egyszer amekkorát csak tudsz (tenyérrel vagy ökölbe szorított kézzel) és utána sokkal nyugodtabban megy a játék. Lehet veszek egy Cintányért és felveszek egy réz bokszert és a monitor fölött fogom, verni a cint, ha rám jön az ideg. Marha jó
Szerk: Matekból engem is buktattak rendesen. Nem tudok számolni...Ha számokat látok az agyam összekeveri őket egy katyvaszba. Érdekes, az Eff ratinget rendesen látom...Lehet ez valami szelektív dolog
Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest