- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Arpee78 #4675 üzenetére
Lottóznod kéne, ha volt egymás után 10db nulla.....
----Más: Eddig nem szerettem artyzni, csak a kötelező tanulási folyamat miatt használtam ezt a harcjármű osztályt.
Egy ideje azzal rontom a statom, hogy kipróbálom az alacsony tierű tankokat és az artykat is, mert az acc fejlesztéskor ezeket átléptem. Így lett az M37 az első olyan arty amivel nem csak kötelező köröket futottam, hanem kimondottan jó és élvezhető csatákban voltam vele.
Lehet ebben segít a mozgékonysága és a löveg extrém nagy horizontális kitéríthetősége. Az adatok szerint a 105-ös Howitzernek 410 az átlagos sebzése, de nagyobb tankokat csak 120 körül sebzi.
A másik jelölt t3 tankszinten a SU-26 volt, de azzal sokkal gyengébben muzsikálok és nem jó vele játszani. De... jártam olyan században ahol 6db T-28 mellet 5db SU-26 volt. Főleg bázist védtek az artyk, de azt nagyon hatékonyan. Ezen a szinten (max. t4 tank) azért lehet jobb a SU-26, mert nagyobb a penje, mint az M37-esé, és ha áthatolót sikerül lőni vele, akkor 200 körüli sebzést okoz.Korábban vettem a t6 századozáshoz egy francia prém Önjáró löveget is, de senkinek sem ajánlom. Ez volt a legrosszab beruházásom a Wot-ban. Igaz ezzel is kellemes artyzni, de a Grille fullra fejlesztve sokkal hatékonyabb.
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest