- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jimmy74
őstag
válasz
Plasticbomb #44882 üzenetére
Ha ismered a tankok weak pontjait akkor szembe is tudsz sebezni főleg ha nincs olyan messzepl:maus E-100,10-es td-k.Az eleje jól birja a lövést viszont az oldala az nem sajnos.
Az ágyú nekem olyan lutri átütés szemponjából!Valamikor csipázok vele és leszed majd 600 hp-t máskor meg közelről pattan akár oldalt lövök.Saját magával szemben elég jól elpattognak
Különben pozitivan változott szerintem mert mostanában mentem vele sokat és elég jól pattogott minden az elejéről viszont én közelről zoom nélkül nyomtam a dmg-t
Ha van 2-3 IS-7 aki megindul (az nagyon jóóó)szerintem nem állitják meg őket mert ahhoz képest eléggé mozgékony hogy heavy!
Egy 10-es TD-vel szemben már nem állok le csipázni inkább várok vagy közelebb osonok.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest