- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Mottie #43097 üzenetére
Én meg arra, hogy mi lesz holnap ténylegesen.
A hivatalos fórumon már született 860 hozzászólás aminek legalább a felében leírják, hogy mit, merre, hogyan dugjanak felfele a kedves WG munkatársak és a büdös életben többet egy fillért nem fognak a játékra költeni.
Szerény becslésem szerint több tízezres bevétel kiesést sikerült generálniuk maguknak euróban ezzel a botránnyal.
Biztosan megéri nekik.
Amit meg megvettem el lesz a következő patch-ig is akár, legfeljebb kiüt rajta a rézrozsda én már nem grindelek éjt nappallá téve semmit.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest