- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
jano_77 #42297 üzenetére
Én a tigrincset sajna hamar a kukába dobtam, mert 9 csatából csak 1-et sikerült megnyerni, pedig én igyekeztem, de ha gyökerekkel vagy egy csapatban nincs mit tenni. Diegho videója alapján kedvem támadt hozzá ,de nem nagyon akarok cumizni vele a vk-ról örökölt ágyúval, így szerintem összeszedem a free xp-t, kifejlesztem és majd egy akció keretében visszaveszem.
Más: Én is szeretnék prémium tankot venni majd. IS-6 nem igazán jön be adatok alapján, persze lehet csak egy pár replayt kellene megnéznem és változna a dolog. Löwe nagyon bejön, bár idegesítő a gyúlékonysága a tempója nem érdekel. T34, ha legalább olyan jó, mint a T32 akkor simán megvenném. Viszont a Jagdtiger 8.8cm-en gondolkodom még. Elvileg csak t8 és t9 csatába teszi, baromi erős front páncél, pontos gyors ágyú, viszont nem forog a tornya. A tempója ennek sem érdekel úgysem hinném, hogy az ütközet közepébe kellene menni vele. Ezen csak azért agyalok nagyon, mert nem igazán voltak eddig tankvadászaim és első td-nek lehet, hogy meredek volna.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest