Aktív témák

• kirjak

aktív tag

válasz Z.m.Z #42195 üzenetére

Végigolvastam a "vitádat" a többiekkel. Dicső hogy így kitartasz a véleményed mellett.
    Egyébként sokszor több helyen is egyetértek veled.
    A játékot lehet hibáztatni és a játékosokat is jócskán de azt ne hagyjuk figyelmen kívül hogy a játék adta LEHETŐSÉGEKET sokszor nem azért teremtik olyanra amilyen hogy könnyedén nyerhessenek a profik.
    Mindenkinek jogában áll T18-al fullosan felszerelve rohangálni mert erre a játék lehetőséget ad.
    Mindenkinek jogában áll pénzt költeni a game-re és kockulni szembevérzésig monitorfejjel.
    Vehetsz Löwét és költheted a Lóvét meg szidhatod az új Patcheket hogy hogy elromlott a tankod és lehet szidni a random faktort is mindenkinek de szerintem pont azért ülünk le folyton -folyvást játszani mert nem nyerünk mindig!
    A hozzászólók szavaival élve én sem szeretek sz.pni de úgy vélem ettől izgalmas és nehéz ez a játék és az is lehet hogy ez sikerességének a kulcsa.
    Nem ingyen van ez, cumika az ára még olykor gold ammo-val is.

Mellesleg meg ízlés dolga hogy ki mit szeret. Nehogy azt higgyétek hogy érvekkel lehet ízlést változtatni...
    Ugyan már ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Vitázni csak azon lehet ami nem vélemény!

(aki a porsche-ét imádja mutathatod neki a ferrarit)

Uff
    :R

Aktív témák

Hirdetés