Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Eagle16 addikt válasz  jano_77

üzenetére jano_77

üzenetéreNekem T34-esem van, még ajándékba kaptam  Röviden: ha viszonylag kezdő vagy akkor ne ezt választ, főleg akkor ne ha nem vagy jártas az amerikai nehéztankok világában. Még gyakorlott játékosként is sokszor frusztráló vele játszani és nagyon ismerni kell a pályákat hozzá, valamint nem épp olyan tank amivel csatákat lehetne megfordítani... Tény hogy nagyjából bármit átüt amivel találkozik, nagyot sebez és kemény a tornya, de borzalmasan lassú, megiszol egy kávét mire becéloz valamit, és ha nem hagyod hogy teljesen leszűküljön a célkör akkor képes olyan lövéseket produkálni hogy utána legszívesebben kilépnék ALT+F4-el a játékból. A DPM-je is alacsony, de az megbocsátható az átütés és az alfa sebzés mellett. Nekem ez van prémiumként meg egy Löwe, soha nem tudom eldönteni hogy melyik a rosszabb, szóval inkább T34-el megyek mikor havonta egyszer rám jön a farmolhatnék, mert ez legalább nem gyullad ki frontális lövésektől. Én az Is-6-ost mondanám, az lesz a jó neked, az SP sem az a könnyen játszható tank. Én végigmentem mindkét orosz ágon, az Is-4-est megutáltam pár csata alatt, az Is-7-est sem szeretem sokkal jobban, szóval garázsdísz. Megérte  
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest