Aktív témák

• Eagle16

addikt

válasz jano_77 #42287 üzenetére

Nekem T34-esem van, még ajándékba kaptam :)

Röviden: ha viszonylag kezdő vagy akkor ne ezt választ, főleg akkor ne ha nem vagy jártas az amerikai nehéztankok világában.

Még gyakorlott játékosként is sokszor frusztráló vele játszani és nagyon ismerni kell a pályákat hozzá, valamint nem épp olyan tank amivel csatákat lehetne megfordítani...

Tény hogy nagyjából bármit átüt amivel találkozik, nagyot sebez és kemény a tornya, de borzalmasan lassú, megiszol egy kávét mire becéloz valamit, és ha nem hagyod hogy teljesen leszűküljön a célkör akkor képes olyan lövéseket produkálni hogy utána legszívesebben kilépnék ALT+F4-el a játékból. A DPM-je is alacsony, de az megbocsátható az átütés és az alfa sebzés mellett.

Nekem ez van prémiumként meg egy Löwe, soha nem tudom eldönteni hogy melyik a rosszabb, szóval inkább T34-el megyek mikor havonta egyszer rám jön a farmolhatnék, mert ez legalább nem gyullad ki frontális lövésektől.

Én az Is-6-ost mondanám, az lesz a jó neked, az SP sem az a könnyen játszható tank.

Én végigmentem mindkét orosz ágon, az Is-4-est megutáltam pár csata alatt, az Is-7-est sem szeretem sokkal jobban, szóval garázsdísz. Megérte :D

Aktív témák

Hirdetés