- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
jano_77 #42287 üzenetére
Nekem T34-esem van, még ajándékba kaptam
Röviden: ha viszonylag kezdő vagy akkor ne ezt választ, főleg akkor ne ha nem vagy jártas az amerikai nehéztankok világában.
Még gyakorlott játékosként is sokszor frusztráló vele játszani és nagyon ismerni kell a pályákat hozzá, valamint nem épp olyan tank amivel csatákat lehetne megfordítani...
Tény hogy nagyjából bármit átüt amivel találkozik, nagyot sebez és kemény a tornya, de borzalmasan lassú, megiszol egy kávét mire becéloz valamit, és ha nem hagyod hogy teljesen leszűküljön a célkör akkor képes olyan lövéseket produkálni hogy utána legszívesebben kilépnék ALT+F4-el a játékból. A DPM-je is alacsony, de az megbocsátható az átütés és az alfa sebzés mellett.
Nekem ez van prémiumként meg egy Löwe, soha nem tudom eldönteni hogy melyik a rosszabb, szóval inkább T34-el megyek mikor havonta egyszer rám jön a farmolhatnék, mert ez legalább nem gyullad ki frontális lövésektől.
Én az Is-6-ost mondanám, az lesz a jó neked, az SP sem az a könnyen játszható tank.
Én végigmentem mindkét orosz ágon, az Is-4-est megutáltam pár csata alatt, az Is-7-est sem szeretem sokkal jobban, szóval garázsdísz. Megérte
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest