- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
Igazából nem nagyon lehet megállapítani a teszten mert az átlag orosz játékosok taktikai tudását bármelyik script-elt AI fényévekkel veri.
Mint a birkák mennek a megszokott útvonalakra és meglepetten keresik az ellenfél bázisát mikor odaérve az nincs sehol.
Amiken mentem-
Malinovka_Assault: Ha van egy kicsit is értelmes spotter akkor a védőknek halál mert az arty-k lazán szétszedik őket H2, K4-be állva. Ha kitámadnak akkor van esély megnyerni.Malinovka_Encounter: Na ez kb kiegyensúlyozott bár a házak felől támadva van egy kis előny.
Prokhorovka_Assault: Itt a dombról indulóknak hatalmas előnyük van ha jól állnak fel mert a másik csapatnak ugye át kéne verekednie magát a síneken.
Ruinberg_Encounter: Ez szerintem teljesen mindegy ki honnan indul, egyenlők az esélyek.
Sand River_Assault: Mint Malinovka a védők szívnak ha nem támadnak
Sand River_Encounter: Itt egykicsi előnye van a G9-ből indulóknak mert a szokott TD helyről lőhető a foglalókör valamennyire.
Siegfrid _Assault: Halál a védőknek ez nem is értem hogyan gondolták, igaz csak artyval mentem de azzal gyakorlatilag csak scout-ként meghalni lehet.
Steppes_Encounter: Itt a fentről indulóknak van egy pici előnye mert jobban tudják védeni a kört amíg a többiek darálnak.
Westfield_Assault: Ezt megint elcseszték a védőknek esélyük nincs ha nem agyhalott az ellenfél, itt mentem támadót 3-4-szer minden lazán megnyertük.
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Magisk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest