Aktív témák

• Mcray

senior tag

Valaki tud versenyezni a botrányos 16 játék 12 vereség 25%-os szombatommal? Szerintem ilyen szar napot még az AFK botok sem csinálnak :DD Mindezt úgy, hogy majd minden csatában legjobb sebzés és XP...A feleségem nap végén megdicsért, hogy hónapok óta nem voltam ilyen nyugodt és cuki. Mondtam neki, hogy "Mégis milyen legyek? Ha a tetves játék nem megy, legalább mint apa és férj legyek már jó" :)

Tegnap 70%-os napot mentem úgy, hogy minden csatában kb elsőként haltam DE sosem volt rosszabb sebzésem mint a csapatom fele. Ezt hogyan? Mindezt úgy, hogy végig káromkodtam, kiabáltam, csapkodtam, elkergettem asszonyt aludni, mert zavart, hogy aggódó tekintettel nézeget... :D

A játékosok tegnap ugyanolyanok voltak (mindkét oldalon, mint szombaton, amikor mindent buktam), mégis: Minden lövés áthatolt. Minden lövés betalált. Minden lövés sebzett max sebzésre. És rólam pattant nagyon sok minden...

Én mondtam, itt régebben, hogy nincs szopóág, meg nincs olyan, hogy a Wargaming rendszere manipulálni tud egy-egy kipécézett játékost, de ez a hétvége nem igazolja, hogy nincs ilyen. Azt, hogy van, viszont annál inkább...

Azzal sztrájkoltam, hogy csak azért sem költöttem free XP-t hogy megvegyem a kínai 6-7-es tankokat. Kapja be a Wargaming... :)

Más Az új számítás miatt nem 1440 hanem 1340 az eff értékem az XVM-ben. Az jó vagy rossz eredmény most?

Aktív témák

Hirdetés