- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Valaki tud versenyezni a botrányos 16 játék 12 vereség 25%-os szombatommal? Szerintem ilyen szar napot még az AFK botok sem csinálnak
Mindezt úgy, hogy majd minden csatában legjobb sebzés és XP...A feleségem nap végén megdicsért, hogy hónapok óta nem voltam ilyen nyugodt és cuki. Mondtam neki, hogy "Mégis milyen legyek? Ha a tetves játék nem megy, legalább mint apa és férj legyek már jó"
Tegnap 70%-os napot mentem úgy, hogy minden csatában kb elsőként haltam DE sosem volt rosszabb sebzésem mint a csapatom fele. Ezt hogyan? Mindezt úgy, hogy végig káromkodtam, kiabáltam, csapkodtam, elkergettem asszonyt aludni, mert zavart, hogy aggódó tekintettel nézeget...
A játékosok tegnap ugyanolyanok voltak (mindkét oldalon, mint szombaton, amikor mindent buktam), mégis: Minden lövés áthatolt. Minden lövés betalált. Minden lövés sebzett max sebzésre. És rólam pattant nagyon sok minden...
Én mondtam, itt régebben, hogy nincs szopóág, meg nincs olyan, hogy a Wargaming rendszere manipulálni tud egy-egy kipécézett játékost, de ez a hétvége nem igazolja, hogy nincs ilyen. Azt, hogy van, viszont annál inkább...
Azzal sztrájkoltam, hogy csak azért sem költöttem free XP-t hogy megvegyem a kínai 6-7-es tankokat. Kapja be a Wargaming...
Más Az új számítás miatt nem 1440 hanem 1340 az eff értékem az XVM-ben. Az jó vagy rossz eredmény most?
Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest