Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #39257 üzenetére
A Leo tornyával nem a forgási sebesség a legnagyobb baj, hanem, hogy nincs bele egy jó löveg se...
Remélem, ha felkerül tier 5-be, akkor kap valami jobb puskát. Mondjuk a Konisch-t..Amúgy nem lassú, de nem is Chaffee szintű propeller a tornya.
Most néztem: Papíron a Leo tornya 41°/s-et tud, a Chaffee 39°/s, úgyhogy gyorsabb is.Az orosz szerós accountomon van Leo-m, épp a hétvégi akciójukban vettem meg. Nekem annyira nem tetszik. Marha lassan fordul, a már említett löveg gyengeség miatt artit tudsz csak rendszerint sebezni, tankokat még gold ammóval se nagyon.
Djuree: De Te nem voltál ott, nem tudhatod, ő arra kapta, amire. Kész, ennyi. Értelme nincs rajta rugózni.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest