Hirdetés

Aktív témák

• Napfénysüti

nagyúr

válasz Atlantis #37067 üzenetére

Tegnap nekem is ritka rossz napom volt, összesen lett 34% WR-em és sajnos nekem se ment igazán. Mondjuk mikor IS-7-el egyedül marattam 10-es csatában 8 ellen akkor már nem lehet mit tenni. De ezért amit tudtam lőttem még. :D
    Viszont az elég fura volt hogy tegnap olyan lövések mellémentek, Löwével SP-t 10m-ről nem bírtam meglőni. :U
    A másik ami tegnap halálos volt az a T-32. Vele se nagyon volt még ilyen hogy full becélozva 30m-ről Kenyába szálljon a lövedék.

De hogy legyen pozitívum is: a Jagdtigerrel nyomtam egy nagyon izgalmas és jó kört aminél talán túlzás nélkül mondhatom hogy ésszel sikerült a kör végét egyedül hoznom. Ott legalább meg is dícsértek. Egyébként a camót leszámítva szerintem ez egy remek 9-es TD, az itt olvasottak alapján kicsit félek tőle hogy a T30 ehhez képest csalódás lesz noha ott van torony ami nagy előny.
    Múltkor Jagdtigerrel sikerült 1 vs2-ben elintézni egy AMX 13 90-et meg egy T54-et egyszerre. Hát azon komolyan mondom besírtam a röhögéstől. AMX-et falnak paszíróztam így nem tudott mozogni és kilőttem. Előtte meg utána meg a T54-et soroztam. Ne tudjátok meg azok utána a chaten mit össze noobozták egymást. Mondjuk tényleg elég szégyen hogy 2 9-es tank amik tornyosak és sokkal fürgébbek mint a lomha dög TD-m nem tudtak kinyírni. :DDD

Aktív témák