- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #37067 üzenetére
Tegnap nekem is ritka rossz napom volt, összesen lett 34% WR-em és sajnos nekem se ment igazán. Mondjuk mikor IS-7-el egyedül marattam 10-es csatában 8 ellen akkor már nem lehet mit tenni. De ezért amit tudtam lőttem még.
Viszont az elég fura volt hogy tegnap olyan lövések mellémentek, Löwével SP-t 10m-ről nem bírtam meglőni.
A másik ami tegnap halálos volt az a T-32. Vele se nagyon volt még ilyen hogy full becélozva 30m-ről Kenyába szálljon a lövedék.De hogy legyen pozitívum is: a Jagdtigerrel nyomtam egy nagyon izgalmas és jó kört aminél talán túlzás nélkül mondhatom hogy ésszel sikerült a kör végét egyedül hoznom. Ott legalább meg is dícsértek. Egyébként a camót leszámítva szerintem ez egy remek 9-es TD, az itt olvasottak alapján kicsit félek tőle hogy a T30 ehhez képest csalódás lesz noha ott van torony ami nagy előny.
Múltkor Jagdtigerrel sikerült 1 vs2-ben elintézni egy AMX 13 90-et meg egy T54-et egyszerre. Hát azon komolyan mondom besírtam a röhögéstől. AMX-et falnak paszíróztam így nem tudott mozogni és kilőttem. Előtte meg utána meg a T54-et soroztam. Ne tudjátok meg azok utána a chaten mit össze noobozták egymást. Mondjuk tényleg elég szégyen hogy 2 9-es tank amik tornyosak és sokkal fürgébbek mint a lomha dög TD-m nem tudtak kinyírni.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Nintendo Switch
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- EarFun Clip – cimpazaj
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest