Hirdetés

Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Lacuss20 #34510 üzenetére

Olyat kérdeznék még, ha most költözök Panzer Jägerből Marder II-be viszem a legénységem is, úgy tudom lehet, de eladom a PJ I-et attól mehetek tovább nem?

Lehetni lehet, de T5 alatt nem erdemes tovabbvinni a korabbi legenyseget, mert az atkepzesnel tobb tudast bukik, mint amennyit az aktualis tankkal fejlodni tudott.
    Ugyhogy T5-ig celszeru inkabb uj legenyseget venni.

Mivel most kezdted, valoszinuleg meg nem jatszik nalad a 20000 credit/fos 75%-os legenyseg vetel/atkepzes, igy total ujoncokkal kell joideig szivni.

Illetve, hogy nekem mutat a jobb felő sarokba 1200 ezüst csillagot akkor, hogy hogy kifejleszthetem az 1600-ba kerülő tankot? Ezt nem vágom :D

Csak akkor tudsz kifejleszteni egy modult/tankot, ha az adott tankon van eleg felhalmozott XPd (ezust csillag), vagy ha nincs eleg, akkor szabad XPvel ki tudod egesziteni. (eggyel feljebb, arany csillag)

Meccs vegen szerzett XPt egyszer jovairjak a tankon (ezt lehet a napi elso gyozelemmel duplazni vagy neha akciosan triplazni/otszorozni), legenyseg kepzesere is ennyi megy, illetve 5% megy a barmely tankon elkoltheto szabad XPbe.

De celszerubb inkabb menni meg par kort, hogy uj tank kifejlesztesehez ne kelljen hozzanyulni a szabad XPhez, azt inkabb megtartani az uj tank tuningolasara. (pl. uj lanctalp, hogy fel tudd tenni a nagyobb agyut...)

Aktív témák