Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz Antonius1978 #33992 üzenetére

Bocs, nem volt kiemelve a nevem, ezért nem olvastam végig. Szóval én E-50et csak teszten használtam, de direkt mentem vele köröket stock, félig stock és elite állapotban is. Szerintem stock-ként is elég jól használható volt. Pláne a nagy motorral. A free xp kérdése pedig egyértelmű, amíg nem érzed, hogy valamelyik tank nagyon kell, addig ne költs rá. Nekem folyamatosan 300ezer körül van a free xp-m, elkezdtem a német ágat és egyedül a vk2801-re költöttem free-t, a többire nem láttam értelmét, viszont a T69-re a nagyobb lövegre már költöttem 14 ezret. Nem tudom hogy állsz kredittel, de inkább vinnék magammal mindig 10 prémium lőszert, mint free xp-t használjak, amikor nem fontos. Az a 203pen simán átviszi az összes tier8 tankot, tier9 medeket, a 9-es tankok zömét és a 10-es tankokból is párat szemből. Szóval 20 ezer free-t nem költenék el a jobb lövegre, inkább olyan tankokra használnám, amik stock állapotban gyengék, lásd T-44, T-54, S-51. A felszerelés pedig megfelelő rá, venti és coated optics teljesen jó, nagy löveggel viszont már a venti, rammer, stabilizer hármas lesz a nyerő.

Aktív témák

Hirdetés