Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz vhw #33940 üzenetére

Na varjal csak. A kupas dologra reagaltam is. Es javitottam nem?

A dontobe meg termeszetesen bekerulhet az amx, oke. Senki nem mondta hogy szar, mint mar egyszer emlitettem. Es igen, leirtam hogy alig latni oket kupakon is. Te ott voltal a kupan? nem? mert ha nem, akkor valoszinu minden meccset vegignezted ugye? Szamoldd ossze hany %-a a nevezo tankoknak vitt amx-et kb 5-10%. en ezt mondtam. "alig latni". Es mar bocs. En sajat tapasztalatbol mondtam nem masok altal elkeszitett videokbol. Es megse lenezoen beszeltem senkirol, senkivel. Ez itt a lenyeg. En kompromisszumkepes vagyok, es nem szajkozok semmit. Ezt te beszeled be magadnak. Mindossze azt irtam le amit en lattam a sajat szememmel, es nem keltem ki magambol addig amig egy taho el nem kezdett egyes szam harmadik szemelyben beszelni rolam idiota bunko stilusban.

Es nem fenyegetoztem. Leirtam a tenyeket. Az a fenyegetes ha azt mondom odamegyek es leverem mint a taxiorat. Az nem fenyegetes ha azt mondod, hogy "HA ezt eloben lenyomja akkor mar a padlon lenne"

Csak hogy szorszalat hasogassak enis, mert itt ugy fest maskepp nem lehet beszelni.

Es mint latod meg neked is megadom a kello tiszteletet, ahogy mindenki masnak ha ertelmesen szol hozzam/beszel rolam.

Aktív témák