Hirdetés

Aktív témák

• Cray Tyler

támogató

Sziasztok. Kezdő tankos vagyok, kb 1300 csatával, 47% WR-rel. Tanácsotokat kérném. Mai napon Abeyy mapon egy normál csatában a T29-essel épp indulni készültem a jobbszárny felé, amikor egy PzII-es tankocska a meggymagköpködőjével elkezdte csiklandozni az oldalam. Lepattogott mind, láttam már ilyen playereket, akik szakaszban bejönnek nagyobb tierbe (csak tudnám minek), még örültem is a várható "ingyen" SteelWall acsinak. Azonban a PzII-es szakasztársa, egy M7-es, szintén tűz alá vett. Eddig a csatából kb 5-6 másodperc telt el, tehát elég gyorsan történt minden. Én továbbra is nyugodt voltam, T29-et az M7 se nagyon karcolja, gondoltam viccesek a srácok, na haladjunk.... Haladtam én volna, de ekkor leesett mindkét láncom, az egyiket a Pz tartotta tűz alatt, a másikat az M7. Kb. fél percig álltam így leláncolva, baráti tűz alatt (HPm nem csökkent, csak nem tudtam menni).
    Ekkor már izzott a chat, hogy mit művel a két kis tank, én pedig a magam feje után menve, kissé felbosszantva, és úgy érzem joggal, kivégeztem a két kis agresszort. A már messzebb lévő csapattársak azonnal anyáztak rám, reporttal fenyegetve, de szerencsére pár lassabban induló tanktársam megvédett és elmesélte a nem-szemtanúknak is, hogy miért lettem kék (mert a két "baráti" kill után biza kék lettem). Nagy egyetértésben megállapította mindenki, hogy mekkora gyökér volt a két agresszor, és töknyugodtan folytattuk a csatát.

Screenshot erről az állapotról (már arrébb jártunk a kezdőtől):

Mintegy 3-4 perc elteltével kihajít a játék a csatából, eképpen:

24 órás bannt kaptam, mert lelőttem két low tier kisfiút, akik miatt ki sem bírtam mozdulni a kezdő pozíciómból.

Arra kérnélek Titeket, foglaljatok állást. Magánvéleményen az, hogy (elnézést mindenkitől de) a WG szopjon le egy taliga aprómajmot, az ilyen kretén player pedig sz*rjon g*cit.

Aktív témák