- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Ekkor lenne csak igazán sírás. A "tökéletes" MM miatt kb. tényleg mindenki úgy érezné, aki nem 10-es tankba ül, hogy esélye sincs. Mert ebben az esetben már tényleg sebezni se nagyon lehetne őket, hiszen egy profi játékos jól beforgatná a járművét, jó helyre menne vele nem egyedül és nem a mezőn nézelődne.
Nekem mindkét kivett pálya semleges. Swampot heavy-vel nem igazán kedveltem, de meddel jól elvoltam rajta. Komarinon szerettem heavy-vel középre menni. Nekem nagyon kevés olyan csatám volt rajta, ahol gyors foglalással vége lett volna. Szóval nekem nem oszt, nem szoroz egyik kivétele sem. Én csak egyetlen pályát törölnék el ebből a játékból és az El Halluf. Rettentően utálom meddel és heavy-vel is.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest