Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
T21 tapasztalatok pár kör után:
Ma sikerült megvennem ezt a tankot is. M7-ből a 100%-os legénységet vegyes fejlettségű repair skill-el áthoztam. Igen ám, de elfelejtettem, hogy ez egy light tank. Így aztán 100%-ról a legénységem szépen 80%-os is lett. Nos hát az ágyúból megvan a legjobb a Sherman vonal miatt, de igazából én kevésnek érzem, motor és lánc kell majd csak bele. Sebessége, manőverezhetősége így is elegendő. Páncél az tényleg semmi nincs, vigyázni kell vele nagyon, pattogni nem szokott. Sajnos a látótávja is igencsak vicces. T20-as tankom még nem volt, de már sejtem milyen nehéz lehet vele játszani. Kill-t begyűjteni vele roppant nehéz a magas MM miatt, ez tényleg az a tank amivel vagy beállsz egy jó spot helyre és úgy gyűjtöd az xp-t vagy berohansz közéjük és kimenekülsz(már ha tudsz), ez egy light a javából.
2nd Class-hoz ez kellett, replay:

T21 MM képekben az eddigi csatáimban:
1 2 3 4 5(2nd Class) 6 7
Azért T10-et látva kicsit sem mosolygok, T8 és T9 lesz az átlag szerintem(de ez egy light és így van rendjén).
Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest