- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Fúúú de felidegesít az emberi hülyeség!
KV-4-el megyek, már majdnem kitáraztam az összes lőszert ami csak belefér ebbe a dögbe... egyedül én éltem túl a rusht és Tier 9-es tankokat tunkoltam le 10% HP-ra. Nem volt egy killem sem, de azért belenyomtam ~3950 dmg-t az ellenségbe. Már az ellenséges bázison voltam, mire elhullott minden csapattársam és egyedül maradtam nyolc másikkal szemben, de az összes ellenség (artykat kivéve) a mi bázisunkat ostromolta...
...esélyem sem volt visszaérni, erre az idióta társaim elkezdtek chaten baszogatni, hogy gyökér noob köcsög vagyok amiért nem szaladtam vissza a bázis védelmére. Egy KV-4-el... az ellenséges bázis kapujából.
Persze ez a gyökér noob barom messze a legtöbb dmg-t okozta a csatában és a legtöbb XP-t szedte össze.
És ilyen tejfeles szájú seggdugaszok, akik egy Tiger II-vel sem tudnak többet lőni 700-800 dmg-nél szólogatnak be...
Utálom, hogy főleg hétvégén van időm játszani. Faszkalap invázió van...
(#29373) myckey: Tanúsítom. A fenti csatában jó ha minden harmadik vagy negyedik lövés nem pattant le. Az előzőben szintén ez volt. A KV-4 egy lánctalpas erőd vagy hadihajó. Persze hétvégén azért lehet vele aratni, mert noob áradat van akik nem tudják hol kell lőni.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest