Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

Fúúú de felidegesít az emberi hülyeség!

KV-4-el megyek, már majdnem kitáraztam az összes lőszert ami csak belefér ebbe a dögbe... egyedül én éltem túl a rusht és Tier 9-es tankokat tunkoltam le 10% HP-ra. Nem volt egy killem sem, de azért belenyomtam ~3950 dmg-t az ellenségbe. Már az ellenséges bázison voltam, mire elhullott minden csapattársam és egyedül maradtam nyolc másikkal szemben, de az összes ellenség (artykat kivéve) a mi bázisunkat ostromolta...

...esélyem sem volt visszaérni, erre az idióta társaim elkezdtek chaten baszogatni, hogy gyökér noob köcsög vagyok amiért nem szaladtam vissza a bázis védelmére. Egy KV-4-el... az ellenséges bázis kapujából.

Persze ez a gyökér noob barom messze a legtöbb dmg-t okozta a csatában és a legtöbb XP-t szedte össze.

És ilyen tejfeles szájú seggdugaszok, akik egy Tiger II-vel sem tudnak többet lőni 700-800 dmg-nél szólogatnak be...

Utálom, hogy főleg hétvégén van időm játszani. Faszkalap invázió van...

(#29373) myckey: Tanúsítom. A fenti csatában jó ha minden harmadik vagy negyedik lövés nem pattant le. Az előzőben szintén ez volt. A KV-4 egy lánctalpas erőd vagy hadihajó. Persze hétvégén azért lehet vele aratni, mert noob áradat van akik nem tudják hol kell lőni.

Aktív témák

Hirdetés