- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz
mynames #28019 üzenetére
Tegnapelőtt talán a 11. csata lett bukó PZIV-el, abban is ha jobban odateszem magam talán nyerhettünk volna, de már csak a poénból mentem, mert nem hittem el, hogy ennyi nyerő csata következik egymás után. Szóval van másik véglet is, csakhogy ne mindig a rosszról halljunk.
Amiről már ketten is írtatok, nekem egyértelműen T29-el van a legrosszabb win arányom, engem is kísért az a tank, pedig ügyesen használva tényleg nem rossz, bár a 105-ös lövegénél én még pontatlanabbal nem sokkal találkoztam a WoT-ban így e két dolog miatt el is adtam most már.
Sokszor figyelem az E-50M-eket és úgy látom talán azzal alkotnak a legkevésbé nagyokat, de mondjuk ennek biztos oka is, hogy a legtöbben ezt fejlesztik ki így olyanok kezében is megjelenik, akik nem a legjobb játékosok. Egy dolgot irigylek csak benne a rammolási tulajdonságát.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest