- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Scheffer #27743 üzenetére
Akkor nem csak nekem van hiányérzetem tier8-9ben. A 8-as amúgy elég szimpatikus lenne, a pen sem érdekel, hogy kevés, de sokkal előbb betölt a lövések között, mint összeszűkül a célkereszt, így nem alkalmas arra, hogy megszórjak egy 100m-nél távolabbi célpontot, pedig pont ezt kéne tudnia szerintem, no meg a 4 töltény is botrányosan kevés. A 9-es szintén nem tetszik, mert azon kívül, hogy elég lomha, az átütése is kevés, 210pen nagyon tud pattogni még a tier9 medekről is és hiába van 390-es alpha, ha az egész tár még 1600-at sem sebez, magyarán a lorraine-t sem biztos, hogy megeszi egy tárból. 10-es annyiban tetszik, hogy kisebb, mint az 50B, viszont elmenekülni nem lehet vele, még egy E-100 elől sem. A 7-es viszont igazi régi amx feeling, gyors, magas pen, ráadásul APCR, ami jó gyorsan repül, ezt biztosan kihúzom, de a 8-asra már nem megyek rá, inkább visszaveszem az 50 100-at, vagy 120-at, ha autoloaderezni akarok tier10-en kívül (bár ott a lorraine és a 13 90 is a garázsban, de már rég nem mentem velük)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest