Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Scheffer
üzenetére
Akkor nem csak nekem van hiányérzetem tier8-9ben. A 8-as amúgy elég szimpatikus lenne, a pen sem érdekel, hogy kevés, de sokkal előbb betölt a lövések között, mint összeszűkül a célkereszt, így nem alkalmas arra, hogy megszórjak egy 100m-nél távolabbi célpontot, pedig pont ezt kéne tudnia szerintem, no meg a 4 töltény is botrányosan kevés. A 9-es szintén nem tetszik, mert azon kívül, hogy elég lomha, az átütése is kevés, 210pen nagyon tud pattogni még a tier9 medekről is és hiába van 390-es alpha, ha az egész tár még 1600-at sem sebez, magyarán a lorraine-t sem biztos, hogy megeszi egy tárból. 10-es annyiban tetszik, hogy kisebb, mint az 50B, viszont elmenekülni nem lehet vele, még egy E-100 elől sem. A 7-es viszont igazi régi amx feeling, gyors, magas pen, ráadásul APCR, ami jó gyorsan repül, ezt biztosan kihúzom, de a 8-asra már nem megyek rá, inkább visszaveszem az 50 100-at, vagy 120-at, ha autoloaderezni akarok tier10-en kívül (bár ott a lorraine és a 13 90 is a garázsban, de már rég nem mentem velük)
Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő