- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
Protoval volt ma egy cifra esetem nekem is. Redshire, hegyen beálltam egy bokorban és onnan lövöldöztem az ellenséget aki felbukkant. Egy comet az elején berambózott az ellenséghez és meghalt, mire elkezdte írogatni hogy noob team de főleg noob pershing mert nem ment vele meghalni
Valami jelentéktelen dolgot megjegyeztem neki amikor engem kezdett el tanítani, hogy miért kempelek a protoval legelöl kéne lennem a tűzvonalban meg amúgy is szar helyen állok és itt senkit nem fogok eltalálni sem, azt az egyet akit még akkor öltem biztosan véletlenül találtam el. Ezeket végig a csata alatt.
Vége győzelem lett, pershing 5 kill, nekem 3 és a két legtöbb sebzést mi osztottuk ki, mellé kaptam szárnysegéd medált. De gondolom jobb lett volna hallgatni a comet sofőrre
Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Valami jelentéktelen dolgot megjegyeztem neki amikor engem kezdett el tanítani, hogy miért kempelek a protoval legelöl kéne lennem a tűzvonalban meg amúgy is szar helyen állok és itt senkit nem fogok eltalálni sem, azt az egyet akit még akkor öltem biztosan véletlenül találtam el. Ezeket végig a csata alatt.