Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
válasz
HungAryan #26354 üzenetére
Nos, ez ITT az en statom, ez meg ITT az ove. 2k csataval tobbet mentem nala (kozte sok szerinte "szemetre valo hulladek" US tankkal), de az average tierunk elegge hasonlo - 5.8 vs 5.6. Sosem mentem company-ban, nincs premem es platoon is max fenyevenkent. Akkor most ki a helikopter?
(#26357) Enzolord A KV-3 szerintem kemenyen OP volt tier 6-on (mondjuk szerintem most is nagyon eros). Es en is utaltam az M6-ot, de jobbak vele a statjaim mint a KV-1S-el. Persze amiota KV-3 felkerult tier 7-be azota lehet h jobb a helyzete neki(marmint a KV-1Sport-nak), majd visszaveszem es kiprobalom.
Aktív témák
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest