- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
HungAryan
tag
Én úgy voltam a kínai ággal, hogy kit érdekel, biztos nem lesz semmi extra. Az amcsikat vártam nagyon.
Tegnap mentem pár kört mindegyik új top tankkal és azt kell mondjam, hogy az amcsi heavy nagy csalódás nekem egyelőre.Ami jó benne:
- gyorsabb töltés, mint az 50B-nek. 27mp 100%-os legénységgel, mindenféle képesség és kiegészítő nélkül.
- 2 lövés között csak 2mp telik el.Ami nagyon nem tetszik:
- egyszerűen 0 páncélzat, az 50B-nek jobb van... Ezzel nem is lenne baj, ha lenne legalább olyan mozgékonysága, mint annak. Ez sajnos csak 35-tel tud menni sík terepen és összességében is elég lomha jószág.
- lövegkitérítés is elég harmatos...Ami viszont meglepett, hogy a kínai cuccok elég jól sikerültek. A X-es med marha jó löveget kapott, bár nem igazán illik hozzá a 11mp töltés idővel és lassú célzással. A X-es heavy azt hiszem kelleni fog.
Páncélzata jónak mondható, szerintem majdnem IS-7 szint. Mozgékonysága nagyon jó, a med-et simán lehagyom vele induláskor.Löveg szintén elfogadható és kettő közül is lehet választani. Az első lövegnek jobb az átütése, mint a másodiknak, viszont kevesebbet sebez.
Visszatérve az amerikai ágra sajnos úgy tűnik, ha így marad minden, akkor nem lesz 2. X-es amerikai heavy-m.
Bár az oda vezető út elég jónak tűnik. A T71 nagyon beteg kis tank.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest