Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz diegho #2468 üzenetére

Szia Diegho!

Vállalsz bébishitterkedést? Kv-3 és IS-nél megállt nálam a Heavy tudomány és bár itt az IS-8 és IS-4 a garázsban, egyszerűen nem merem használni őket.

Pontosan azért, mert nem érzem őket és nem akarok én lenni az, akinek az a 10-15 lövése hiányzik a győzelemhez.

Ezekkel kb 6 sebző lövést tudok leadni, mire kiszednek. Nagyon kevésnek érzem.

Én is szeretek menni, de a védelmet sem vetem meg. Néha azt is kell ha a csapat ellemingezik...

Gondolom én vagyok a kisebbség ebben a játékban. Nem akarok nagyokkal menni, nehogy elcsesszem mások játékát.

Tegnapom: 9 játék, 1 vereség. IMÁDOM a T-29-et. 2700 sebzéses körök a 90 MM-es löveggel :) Végre egy tank amivel neki merek menni egy E-75-nek is akár.

Legviccesebb köröm vele: Városban egyedül védtem egy utcát, mert a csapat elment a többi utcán és egyenként meg is halt...Mögöttem a roncsaik. Nem volt visszavonulás :W. Rámmászott 2 db Löwe, 1 db Tigris, 1 db Tigris P.

40 Hp-ra leszedtek, majd onnantól kb 9 lövést pattintottam azzal, hogy folyamatosan forgattam a törzset (A tornyot el is felejtettem forgatni...). Mivel nem volt hátram hát támadtam. Alien arcmászóztam az egyik Löwét(Ő jól játszott), mázlimra kiszedte egy csapattársam, amikor töltött. Utána A Löwe roncsa mögött táncolva sebeztem a két Tigrist, de őket is kiszedték...Erősen arra gyúrt a csapat, hogy ellopja a killjeimet, de így legalább túléltem és magamra vontam 4 tankot + egy JagdTigert...

Semmilyen más tankkal nem tudtam ennyi német lövést pattintani még :) Meglesz minden elit-re rajta, tuti még ennél is jobban fog tetszeni :)

Aktív témák

Hirdetés