Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Most okkal írok, duplát, régen nem válaszolt senki, a szerkesztés meg lejárt.

Sajna már látom, hogy milyen papír lesz az IS-4. ST-I-em egyre többen átküldik, még a T-54 is röhögve vitte szemből. Nem mondom, hogy gold ammo-t használtak, na de hogy ennyire nem lőttek még soha szarrá ebben a tankban, az is biztos. Ennyi erővel már semmi értelme nincs tartogatni ezt a rohadt tankot, úgyan úgy szétlyukasztják, mint az IS-8-at, csak ez még lassú is mellé. Én is gond nélkül átvittem az IS-4 ufp-jét, pedig nem a levélbedobót céloztam. Úgy érzem, ez a tank nem való erre a vonalra, nem látszik rajta, hogy ez egy KV utódja. Persze ha egy kicsit is mozog az M103, akkor mindig lepattan a hasáról a lövedék mert ha lentebb lövök, akkor nagy eséllyel mellé megy, máskor meg kis AMX 13 75-tel átlövöm szemből már 8.0-ban. Persze sok esélyem nem volt, mivel a mi M103-unk campelt a mi oldalunkon, pedig még arty sem volt. El halluf-ot nagyon elbaszták. Eddig is utálatos camper map volt (főleg amikor rettegésben tartották a játékosokat az arty-k), ha nem rendelkeztem normális gun depression-ű tankkal, de mostmár minden felől lőhetik a védők a támadókat A2-ben.

Aktív témák

Hirdetés